Est Oest - Cinema en Curs. Pedrera Artlab

Barcelona - Est Oest - Cinema en Curs. Pedrera Artlab

viernes 29.4.2016
desde 20:00
Barcelona
SpainBarcelonaPasseig de Gràcia, 9208008
Mostrar en el mapa
1 participantes
Nou cicle de la Fundació Catalunya-La Pedrera, que posa en relació els nous grups musicals de l’escena independent amb joves creadors, instituts, escoles i universitats de referència en les diverses disciplines artístiques.
Cada sessió d’aquest cicle és el resultat de la interconnexió entre la música i diferents disciplines artístiques que posem en relació en cada sessió, fruit d’un procés d’investigació, innovació i creació. Amb aquest nou cicle volem ser un impuls dels joves creadors per tal de potenciar el talent, la creativitat i la versatilitat apostant per una proposta única i diferencial. Un altaveu per al joves creadors i un treball en procéscontant on més enllà del projecte final, posem molta incidència en els processos de treball previs, fruit d’aquesta relació entre les diverses disciplines per tal d’estimular el talent creatiu, amb especial incidència als àmbits de l’ensenyament secundari i superior.
Aquest cicle és un laboratori de noves experiències artístiques que aposta per la relació interdisciplinària com a motor de la creativitat.

Nuevo ciclo de la Fundación Catalunya-La Pedrera, que pone en relación los nuevos grupos musicales de la escena independiente con jóvenes creadores, institutos, escuelas y universidades de referencia en las diversas disciplinas artísticas.
Cada sesión de este ciclo es el resultado de la interconexión entre la música y diferentes disciplinas artísticas que ponemos en relación en cada sesión, fruto de un proceso de investigación, innovación y creación. Con este nuevo ciclo queremos ser un impulso de los jóvenes creadores para potenciar el talento, la creatividad y la versatilidad apostando por una propuesta única y diferencial. Un altavoz para jóvenes creadores y un trabajo en proceso contando donde más allá del proyecto final, ponemos mucha incidencia en los procesos de trabajo previos, fruto de esta relación entre las diversas disciplinas con el fin de estimular el talento creativo, con especial incidencia en los ámbitos de la enseñanza secundaria y superior.
Este ciclo es un laboratorio de nuevas experiencias artísticas que apuesta por la relación interdisciplinaria como motor de la creatividad.
_________________________________________________

Aquesta és una proposta molt especial, en què un dels grups revelació de l’any passat s'acompanyen de les imatges col·lectives del projecte pedagògic Cinema en Curs.
Est Oest és primavera. Es fixen en les arrels i en l'entorn que els ha vist créixer i, enèrgicament, emergeixen de la immutable boira dels hiverns a Vic. Est Oest floreix i explota amb directes de força desbocada, intensos, de textures variables, com el ritme d'una natura delicada, extravagant i irregular. Cançons amb aromes fresques, que porten a qui les escolta a un indret inesperat. Mishima, Roig!, Adrià Puntí, Radiohead, The Strokes o Snarky Puppy són, entre d'altres, noms que construeixen l'univers musical d'aquest quintet, formant una amalgama inconfusible que ens convida a gaudir de les sensacions d’un món de contrastos, extremadament vital en totes les seves formes.
Per preparar la part visual del concert, Cinema en Curs ha realitzat un seguit detallers en diferents instituts de Catalunya, a l’Espai Socials Llefià de la Fundació Catalunya-La Pedrera (en el marc del Programa d'Acompanyament Educatiu (PAE), a l’Unió Jove Alternativa Cinemàtica i amb exalumnes de Cinema en Curs per que pensin i rodin plans inspirats en la música de Est-Oest. Els alumnes s’han enfrontat a la realització d’aquestes peces audiovisuals, guiats per realitzadors i professionals del món audiovisual, per il·lustrar visualment aquest concert únic!
Centres que hi participen:
1. Institut La Ferreria (Montcada i Reixac)
2. Institut Les Corts (Barcelona)

Mostrar más
3. Institut Moisès Broggi (Barcelona)
4. Institut Narcís Monturiol (Barcelona)
5. PAE Llefià (Badalona)
6. UJAC (Unió Jove Alternativa Cinemàtica)
7. Exalumnes de Cinema en cursEsta es una propuesta muy especial, en el que uno de los grupos revelación del año pasado acompañados de las imágenes colectivas del proyecto pedagógico Cinema en curs.
Est Oest es primavera. Se fijan en las raíces y en el entorno que les ha visto crecer y, enérgicamente, emergen de la inmutable niebla de los inviernos en Vic. Est Oest florece y explota con directos de fuerza desbocada, intensos, de texturas variables, como el ritmo de una naturaleza delicada, extravagante e irregular. Canciones con aromas frescos, que llevan a quien las escucha a un lugar inesperado. Mishima, Roig!, Adrià Puntí, Radiohead, The Strokes o Snarky Puppy son, entre otros, nombres que construyen el universo musical de este quinteto, formando una amalgama inconfundible que nos invita a disfrutar de las sensaciones de un mundo de contrastes, extremadamente vital en todas sus formas.
Para preparar la parte visual del concierto, Cinema en curs realizarán una serie de talleres en diferentes institutos de Cataluña, en el Espacio Social Llefià de la Fundación Catalunya-La Pedrera (en el marco del programa PAE), en la Unión Joven alternativa Cinemática y con ex alumnos de Cinema en curs para que piensen y rueden planes inspirados en la música de Est Oest. Los alumnos se han enfrentado a la realización de estas piezas audiovisuales, guiados por realizadores y profesionales del mundo audiovisual, para ilustrar visualmente este concierto único!
Centros que participan:
1. Instituto La Ferreria (Montcada i Reixac)
2. Instituto Les Corts (Barcelona)
3. Instituto Moisès Broggi (Barcelona)
4. Instituto Narcís Monturiol (Barcelona)
5. PAE Llefià (Badalona)
6. UJAC (Unió Jove Alternativa Cinemàtica)
7. Exalumnos de Cinema en curs
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2